CO NÁS ČEKÁ V LEDNU 2012

 

 

 

Tak jsme konečně v očekávaném roce 2012. Asi jste zjistili, že jste již nyní připravováni na Velký jarní úklid svého života, a tak můžete mít pocit, že už sebou nechcete dále vláčet všechny ty věci, které Vás obtěžují, jako je práce, nedobré vztahy a všelijaké životní situace. Chtěli byste skutečně cítit a vnímat jen to dobré, i kdyby to znamenalo veliký skok do neznáma, kde nemáte ponětí, co se bude odehrávat. A I když to jistě znamená pro mnohé z Vás spoustu změn, skýtá tento rok mnohem silnější naléhavost, a proto je čas jednat, měnit, přesouvat a opouštět staré věci.

Vidíme stále hlouběji do naší duše a nalézáme sílu a odvahu, a proto děláme to, o čem víme, že udělat máme. Pro některé to může znamenat, že na své cestě mnohé odloží, ale tak je to vpořádku. Vznikne tím prázdný prostor, který bude naplněn něčím novým, co bude v souladu s tím, kým skutečně jste. Veškeré tyto události jsou jako magnet, který Vás řídí správným směrem. Stejně tak, jako rádio potřebuje tu správnou frekvenci pro čistý signál, tak I my budeme vtaženi do své správné frekvence. Cokoliv jiného nebudeme cítit “dobře”. Vše, co se nám tedy dělo do této doby, se nyní posune na vyšší úroveň. Tam, kde jsme otáleli a přemlouvali sami sebe, nyní budeme rozhodní. Budeme na dálnici, po které pojedeme stále rovně. Mnozí z nás budou touto cestou nadšeni, i když nebudou vědět, kam že vlastně vede a co přesně dělají, jen budou vědět zcela jasně, že míří správným směrem.

Občas by se mohlo zdát, že stojíme zamrzlí jakoby v ledu. Pustili jste co jste měli, ale přesto stále nejdete kupředu tak, jak byste chtěli. Vězte, že i když se to  může takto zdát navenek, tak se děje mnohé ve Vás, v energetické formě. Tedy i když nic necítíte, neustále se něco děje. Spíše než být frustrován, je lépe se sám sebe ptát:,,Proč jsem si vybral současnou situaci?” Vezměte si pero, papír a napiště první, co Vás napadne. Pokud děláte vše co můžete, abyste se posunuli kupředu, ale stále tam nejste, pak je zde pravděpodobně něco ( nebo si myslíte, že to tam je), co máte ještě vyřešit. Pokud stále více dáváte najevo kým jste, tím rychleji se posunete do prostoru vnímaní a prožívání klidu ve svém nitru, a tak se přesunete snáze na cestu, která je pro Vás připravena.

Tato jarní úklidová energie vytrvá v podstatě celý rok. Neustále budeme něco odhazovat, především obavy založené na starém vzorci chování. Tento rok je o ovládnutí strachu. Strach je opravdu silné téma, které stojí za to, aby bylo neustále opakováno. To platí jak na osobní tak na globální úrovni. Tato “nová” realita začne převažovat nad naší “starou” iluzí reality, ale už teď mnozí z nás pociťují změny, za které se modlíme, i když z nich ještě můžeme mít strach. Začínáme opouštět dobře placená zaměstnání, naše dlouhodobé partnerské vztahy, svůj domov a následujeme své srdce a své touhy, i když mnozí přátelé a rodina nám říkají:,,Ty jsi se zbláznil/a!” . My na to však máme jasnou odpověď:,,Já už takhle prostě dál nemohu.”

Účty k placení se mohou hromadit, ale I tak nepociťujete v hloubi duše strach a spíše cítíte hluboký mír, kdesi uvnitř. Víte, že o Vás bude postaráno a že když se budete řídit svým srdcem, Vesmír se o Vás postará. Toto je ten rok, o kterém se mnoho hovořilo a nyní máme možnost žít to, očem víme, že byla celou dobu pravda. Tento rok poslouží k tomu, abychom ukázali světu, že náš “šílený” způsob života skutečně funguje a že ve skutečnosti je šílené to, jak jsme žili dosud.

Rok 2012 je čas, kdy vystoupí do popředí duše, které zatím nebyly schopny nalézt své místo. Vyjdou z úkrytu, jako by jim to nařídil jejich vnitřní alarm. Více a více lidí bude žádat o pomoc, protože budou chtít pochopit něco o energiích a vyšších vibracích a o změnách, které se dějí s nimi a kolem nich. Budete stále více zářit svým světlem, jasněji, než kdy dříve, ale již to nebude díky způsobu myšlení typu:,, Musím spasit svět.” Budete pomáhat ostatním nalézt jejich světlo. Je to jako být v temném lese a zářit ohromným reflektorem, aby i ostatní mohli nalézt svůj zdroj světla. Pohlédneme na lidstvo z výšky a bude to vypadat jako scéna, při které letíte nad městem při západu slunce. Miliony zářivých světýlek, které jiskří jedna pro druhou. Krásné a magické.

 V mnoha ohledech bude tento rok plný rozporů. Každý den budeme stále více ponořeni do vysokofrekvenční energie. Ucítíme větší podporu než dříve, začneme vnímat naši Božskou povahu a začneme tvořit společně. Budeme svědky kolapsu mnoha systémů a struktur, které náležely starému světu. Připravme se však na to, že tyto události budou jednak oslavovány, ale budou také příčinou ke smutku a zoufalství. To záleží na tom, na jaké straně mince se člověk nachází. Tyto dva pohledy existovaly dlouhou dobu pospolu, ale nyní je volba jasná. Buď se budeme radovat, nebo smutnit.

To ovšem neznamená, že bychom měli ostatní ignorovat v jejich utrpení a bolesti, právě naopak. Pokud tyto události budeme plně vnímat, můžeme lépe najít sami sebe a pracovat s těmi, kteří chtějí být mimo tato dramata a kteří chtějí pomoci se změnou. Spíše než ignoraci budeme cítit, že s těmito lidmi nemáme již žádné spojení. Tak budeme moci objektivně pohlédnout za manipulaci médií a všech politických představitelů. Budeme vědět, že sledujeme jakýsi fiktivní film, jehož už nejsme součástí.

Nepohodlí, únava, chaos a problémy vyústí v to, že změnu nezačnou chtít pouze jednotlivci, ale bude to kolektivní energie, která započne měnit běh událostí a umožní nám zažívat vše nové. Je dobré vědět, že nová realita není událost, která se stane náhle, jako nějaký velký třesk. Vzestup není o náhlém vystoupání do nebes, ale je o myšlenkovém vzestupu do vyšších frekvencí. Dimensionální posun je o otevření Vašeho vědomí jinému potenciálu, perspektivě a skutečnosti, že není nezbytné navždy pobývat v této sféře vědomí. Obojí, tedy jak stará, tak nová realita, jsou tu teď, obě zároveň, ale čím dál více se oddělují od sebe. Vzniká mezi nimi energetický most, který je nutno překročit a čím déle otálíme s tímto počinem, tím těžší je to provést. Ti v nové realitě se mohou kdykoliv vrátit zpět, aby pomohli těm, co jsou pozadu a teprve přes most kráčí. Možná tohle všechno zní trochu jako bláznivý sci-fi film, ale Ti, kdo již zčásti žijí v novém světě, ví, o čem mluvím.

Posun věků

Představte si tahací harmoniku, která se v průběhu věků postupně uzavírá. To se používá jako analogie k naší realitě. Tahací harmonika je symbolem naší evoluční cesty v současném Velkém cyklu, který se chýlí ke konci.  Tento cyklus byl nádherný a bohatý na zkušenosti a sloužil velice dobře. V současné době však již splnil svůj účel, a tak vše, co nás učinilo silnými, nás spíše oslabuje. Proto je třeba radikální změny a nechat věci odejít. Čím více se tahací harmonika uzavírá, tím méně prostoru je mezi jejími jednotlivými vrstvami. Omezují se I naše možnosti růstu v této realitě. Pro ty, kteří se stále ještě drží starých přesvědčení, bude velice obtížné tyto věci opustit. Bude to nesnesitelné a nepochopitelné. Ale i oni nakonec pochopí, že celou dobu podceňovali nejen sebe, ale I celé lidsvto v jeho postupu vpřed, směrem ke světlu.

Analogie s harmonikou je podobná tomu, co staří jogíni popisují jako Brahmův dech. Říká se, že jeden cyklus je jako nádech velkého Stvořitele, zatímco ten další je způsoben jeho výdechem. Právě při tomto druhém počinu jsme se od Stvořitele vzdálili, zatímco tento Mayský Velký cyklus nás učí, že jsme v období nádechu a opět se  vracíme zpět.

Tradičně je výdech spojován s expanzí. Poznáváme postupně aspekty sebe sama, rozvíjíme se, zatímco při nádechu se vracíme zpět, ke svému jádru. Jako duše jsme zažili již obojí, tedy i díky tomu se teď můžeme snáze rozpomenout na vše, co nás v obecnějším přehledu čeká. Nyní tedy začínáme novou fázi evoluce na Zemi.

Očekávejte více

Co tato nová fáze pro nás znamená? Tématem tohoto období je očekávat více. Je čas opět posunout laťku. Je čas očekávat klidný, bohatý a harmonický svět pro všechny. Věřte, že si to zasloužíte, že na to máte právo. Donedávna, když jste si něco přáli, tak nemusel být dostatek energie ke splnění Vaší žádosti, ale nyní je vše zcela jiné, neboť lidí s touto vírou přibývá a tak se zvyšuje energie kolektivního vědomí. Nyní se nacházíme ve výdechu a každý z nás se rychleji či pomaleji dostává zpět k sobě. Co se zdálo před pár lety, nebo dokonce měsíci nemožné, je nyní naší každodenní realitou. Nejde to tak, že se ráno probudíme a budeme žít v Utopii, ale rozhodně jsme na dobré cestě. Zní Vám to moc idealisticky? Zní Vám to stále jako sci-fi? Dalším tématem tohoto roku je fakt, že věci, které jsme doposud takto brali, jsou skutečnější, než vše, co kolem sebe máme.

Počet těch, kteří nechtějí změnu, je malý, asi zhruba 1%. Fyzicky je to možná malý počet, ale energeticky mají velikou sílu a jsou to oni, kdo nám vehemntně brání v postupu a vědomě nás udržují v temnotě. Pamatujte však, že tady nejde o žádný boj. Naše síla vychází z pokory a lásky. Naučili jsme se toho hodně, ale je čas začít hrát novou hru. Nepotřebujeme ty staré, nevyzpytatelné postavy. Nepotřebujeme již žádné loutky, nebo oběti. Je čas uzavřít oponu a říci nasheldanou.

Teď, když je čas znovu vstoupit do světla, bude mnoho lidí šokováno mírou podvodů a omezení, které vyplavou na povrch. Ať se jedná o oblast politiky, zdravotnictví, vědy, náboženství, hospodářství, energetiky i dalších odvětví. Bude těžké pro mnoho lidí strávit fakt, že menšina si pro sebe udržovala znalosti technologie dostupných energií, účinné léčebné kúry, záměrně vytvářela války a zadržovala pravdu o původu lidstva, jen proto, aby mohla mít nad lidmi kontrolu. Také brzy zjistíme, že jsme po celou dobu byli jen otroky těchto lidí, kteří nás neváhali využít ve výměnných obchodech s mimozemskými bytostmi, se kterými též uzavřeli dohodu a které jim pomáhají v jejich plánu. To vše však není naším osudem. Tito lidé podcenili nejen nás, ale i jiné hvězdné bytosti, která nám naopak pomáhají a jsou součástí naší rodiny.

Tzv. Arabské jaro a další podobné události nejsou náhodné. Jsou to začátky našeho růstu. Je to vzpoura lidstva, které toho má již dost. My všichni jsme aktivní účastníci (r)evoluce, vyvolané naším rostoucím povědomím o tom, co se ve světě skutečně děje. Že je něco v nepořádku a je potřeba se probudit. Svět v roce 2012 NEKONČÍ. Konec je iluze a lež, která je Vám předkládána kvůli zastrašení. Jen přijde něco nového, něco nově narozeného. Je to vskutku zvláštní doba.

Co můžete udělat pro zvýšení svých energií v roce 2012 ?

* Následujte své srdce,
I když je to v rozporu s Vaším logickým uvažováním.

* Věřte své intuici.

* Věřte v sebe sama:
Jste svým vlastním učitelem a nejlepším zdrojem vedení. Jste jediní, kdo opravdu ví, kdo jste a co jste sem přišli vykonat

* Opusťte posuzování sebe a ostatních, neboť vše má svůj důvod

* Očekávejte více  od svého života a od reality.

Uvědomte si, kam jste zařadili své maximální možnosti a posuňte je o
stupeň výše. Využijte svoji fantazii. Tam přeci žádné hranice nejsou.

 

(C) Dana Mrkich 2011  www.danamrkich.com

Do češtiny přeložili Sentinel a -Ag- (www.svetloatlantidy.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.