JAK SE ZBAVIT TEMNÝCH  BYTOSTÍ

 


 - Pamatuj, temné bytosti mají největší sílu a jsou nejhorší v noci, proto noční ochrana je velice důležitá.-

- Před spaním vezmi 54 svíček, naskládej je do kruhu okolo postele a pravotočivě jednu po druhé zapal tak, aby jejich plameny tvořily souvislý kruh. - Zapalovač ti tedy během zapalování nesmí zhasnout, pokud zhasne, zapal ho znovu, dotkni se naposledy zapálené svíčky a pokračuj dál. - Je velice důležité plameny svíček spojit, jejich počet 54 je symbolický. Po uzavření kruhu z něj nesmíš vystoupit, jinak jejich ochranu prolomíš. - Pokud s někým spíš v posteli, ani on nemá kruh přestupovat. Buď bude s tebou spát a nechodit přes něj, nebo s tebou spát nebude a nebude ho přerušovat.
 
Také je možné okolo postele dělat bílou křídou kruh, v takovém případě funguje to samé co u svíček. - Nepřekračovat. Ale bílá křída není tak silná, jako kruh ze svíček.
Kruh je symbol ochrany. A když ho okolo sebe uděláš, vztyčuješ ochranu před vším zlým. Nevystrkuj z něj ani ruce.

2. Přes den ZÁSADNĚ NIKDY NECHODIT VENKU PŘES KANÁLY, KTERÉ MAJÍ VE VÍKU OTVORY, v tvém případě nechodit přes ŽÁDNÉ kanály. - Je to symbolický rituál, chozením přes kanály na sebe nabaluješ další a další potvory.

3. V domě je nutné se za každou cenu bez debat zbavit následujících předmětů:
Všechny zrcadla okamžitě odnést pryč z domu, nenechávat ani malinká zrcátka. Nic. - Zrcadla jsou portály pro temné bytosti. - Při zbavování se zrcadel je nutné žádné z nich nerozbít. - Zrcadla odneste kamkoliv, jen aby byly pryč od tebe.
Dále vyhodit: VEŠKERÉ KŘÍŽE, lebky, kostlivce, svěcené předměty. Pokud nosíš nějaký kov na těle, sundat. Pokud vlastníš amulety s hadem, nebo drakem, všechno pryč.
Vyhýbej se všemu destuktivnímu, jako jsou: Kostely, hřbitovy, hrady, zámky, - i jejich obrázky-, žádné horory, žádné obrázky s krvavou a temnou tématikou. - Zaměř se jen na to světlé a dobré. Pamatuj, že čím více se destruktivními vecmi zabýváš, tím více na nich rezonuješ a tím větší sílu nad tebou zlá bytost má.

4. Pokud do tebe vstupuje temná bytost, máš otevřené kanály v mozku, které mají být uzavřené. Je nutné tyto kanály uzavřít. Proto je nutné z internetu smazat veškeré tvé fotografie, údaje o tvé osobě. - Veškeré materiály (videa, fotky, zvukové záznamy), na kterých jsi ty a tvůj dům, všechny stáhni. Nemusíš je vyloženě ničit, pokud jsou to fotografie, schovej je do šuplíku, pokud jsou v počítači, to už je sporné.
Je důležité si uvědomit, že jakákoliv z popsaných věcí je otevřený kanál, který otevírá cestu k tvojí osobě. - Tvá fotografie dává okolnímu světu data o tom, jak vypadáš a když jde něco jedním směrem, jde to i druhým. - Čím více toho o sobě zničíš, čím více tvých fotek od přátel vytáhneš, tím více jsi uzavřela kanálů a tím menší je riziko, že se tvé problémy budou vracet. - Pokud máš nějaký web, už na něj nic o sobě nepiš.
Do domu si zvi co nejméně lidí. - Kdokoliv kdo vejde do tvého domu a ví jak vypadá uvnitř, představuje také kanál otevřený k tobě. - Své návštěvy se snaž nevodit do ložnice. - Kdo uvidí tvoji ložnici, otevírá kanál přímo u tebe.
Pamatuj, všechno co má co společného s tvojí osobou je cesta, kterou se k tobě může cokoliv dostat. - Až tě ta bytost pustí, můžeš zase své kanály otevřít, ale s rozvahou!!! - Ta bytost se na tebe napojila něčím, co jsi sama otevřela. - Dávej si pozor kolik toho o sobě kde říkáš a komu co ze sebe svěřuješ. Také ji na tebe mohl někdo zlý poslat.
(viz: článek o Energetických kanálech)

5. A TEĎ POZOR!
Pokud fotky které jsi mi poslala jsou skutečně vyfocené bytosti, které tě ohrožují, udělej jednu zákeřnou věc.
Je velice důležité udělat na ně rituál s růží. Je popsaný tady:
Jak se účinně ochránit před vysáváním jinou osobou?
Normálně se takový rituál dělá na ochranu před lidmi, ale neexistuje žádný důvod, proč by to nemělo fungovat i na temnou bytost. - Rituál udělej přesně tak, jak je popsaný, akorát místo fotky člověka použij fotografii té bytosti.
Růži by sis měla sama vybral a pořídit, ale teď růže nerostou, takže ti jednu pošlu v příloze, kterou můžeš použít. - Je rudá a má trny. - Až rituál uděláš, pamatuj, že pokud se problém nevyřeší, je nutné ho znovu udělat, až budou růže k dostání. - Potom si růži sama sežen, vyfoť a udělej to samé. - Když si totiž růži sama vybereš, má rituál maximální účinnost, pokud použiješ moji poslanou, jeho síla je nižší asi o 20%.
Pokud máš těch bytostí více, udělej ten rituál s každou fotkou, kterou máš, čím víc, tím lépe. Zbylé obrázky schovej do nějaké složky a založ do šuplíku. Nesmí se zničit.
Tím odřízneš bytosti od svých energií. Nemohou tě sát, možná to zabrání i jejich vstupu do tebe.

6. Růži můžeš využít i jinak. - Třeba vytisknuté obrázky rudých trnitých růží můžeš nalepit na skřín u sebe v ložnici, můžeš si je schovávat pod polštář, můžeš si je strkat do kapes, když někam jdeš. Nebo pokud máš nějaké tričko s motivem růže, nos ho co nejvíce. - Ty obrázky tě budou do určité míry také chránit, ale je nutné, aby sis je sama tiskla, sama sháněla a sama vylepovala, nebo strkala do kapes. Když to udělá někdo jiný, není to už ochrana tvoje, ale jeho. - Kdo s růží zachází, ten vytváří ochranu.

7. Další věc je vyhýbat se fyzickému kontaktu s cizíma lidma. Poplácání po rameni, dotek rukou - vše vytváří energetická propojení mezi tebou a jinými lidmi. - Nejenom že tím otevíráš kanály, ale může na tebe něco od těch lidí přeskočit a na ně zase může přeskočit něco z tebe. - Bývají to temné bytosti, proto je dobré s cizími lidmi pouze mluvit, nedotýkat se. Pokud je v tvé blízkosti někdo, kdo trpí vážnou nemocí, nebo má silné deprese, nebo umírá, je důležité nebýt s ním v kontaktu. Pamatuj, že nemocní a destuktivní lidé okolo sebe udržují nebezpečné bytosti. - I ty, pokud se budeš udržovat v dobré náladě velice pomůžeš nastalé situaci.

8. Přes den se modli k čemukoliv dobrému a světlému, v co věříš. - Ať je to bůh, Anděl, nebo Vesmírné energie. - Pros o ochranu, sílu, energii. Pros, aby se problém vyřešit, aby u tebe byly dobré bytosti a chránily tě. Pros, aby se všechny kanály k tvé bytosti uzavřely, aby na tebe nic zlého nemohlo.- Pamatuj, že vesmír má vždy všeho dostatek a aby ti něco dal, stačí natáhnout ruku.

Vím, že pokud uděláš všechny popsané postupy, uděláš pro svoji ochranu maximum. Pokud tě bytost nebude moci ovlivňovat, po čase sama odejde.

Hodně štěstí ti přeji, budeš ho potřebovat
Alue
 
_____________________________________________________________
 
Co dalšího je nutné vzít v úvahu:
Kde bydlím, jestli tam není nějaká zona.
Jestli si to nepřitahuji svojí depresí, či jiným postojem k životu.
Jestli jsem se nesetkal s čarodějnicí, která by mě mohla uhranout (stává se to, tomu věřte.)
Jestli se na mě někdo nemohl schválně zaměřit.
 
Dále je samozřejmě vhodné pozvat do domu někoho, kdo se na odvádění podobných bytostí specializuje, popřípadě kontaktovat někoho, kdo dělá channeling a zjistit od něj, co to je za bytosti, jak se k vám dostaly, co mají za lubem a jak problém napravit. Takoví lidé existují, jen člověk musí umět hledat.