EZO-ZLODĚJINA

 

Je Ezo TV kampaň na zdiskreditování esoterické sféry?

Pondělí v 2:45 | Alue K. Loskotová |  Pojmy

Je Ezo TV kampaň na zdiskreditování esoterické sféry?
Jako první věc k tématu musím podotknout, že nevlastním televizi.
Považuji totiž tuto obrazovku s barevnými fleky za žrouta času, absolutní debilizátor a zabíječ tvořivé mysli, kulomet s podprahovými daty a zdroj volovin, které vědět nepotřebuji.
Všechno co mě zajímá najde strejda google, všechno co potřebuji vědět, si najdu sama.
 
Přesto ani mě neunikl jistý fenomén zvaný ,,Ezo TV", jehož záznamy pronikly v hojné míře na internet a nad kterými zůstává rozum stát.
Upřímně, ruku na srdce. Může někdo brát Vlastíka Plamínka, paní Pastelku, nebo třeba prsatou cikánskou vykladačku karet Jolandu vážně? - Tady nejde o žádné seriozní znalce, tady jde pouze o zesměšňovací kampaň a tahání peněz z blbů a naivních lidí.
 
Ocitujme si jen ve stručnosti zajímavý text o ezo TV, který mi dorazil jednoho krásného dne do e-mailu a nad kterým nikdo z nás nemůže říct, že není pravdivý:
 
EZO TV
Moji poviností je informovat lidi, protože co se děje už nemá žadných hranic.
V televizi běží program Volejte věštce a tak podobně, osobně věřím, že jsou tam někteří velmi dobří věštci.
Pokud tam zavoláte, tak počítejte, že neplatíte za službu, ale za připojení! Jsou i případy, že jste na lince i 50 minut a vůbec vás nepřepojí do TV!
Je to okrádaní lidí v přímém přenosu a tak provoláte i několik tisíc a nejhorší je, že říkají ,,čekáme na dalšího volajícího" a nepřepojí vás!
V konečném důsledku můžete zaplatit za službu, kterou vlastně nedostanete a co ještě ty loupežníci na obrazovce neuvádějí, že je volání od 18 let, takže okradají i vaše nezletilé !!!
,,Miláčku ono ti není 18 let, tak máš smůlu" a okradou i děti, chtěl bych vidět účet za jedno vysilání.
Třeba taková stařenka, může přijít i o 50% důchodu !!!
Píšu zde, protože se to stalo v mém blízkém okolí, tady nejde o lidi, ale o peníze.
Tady je odkaz na zkušenosti : https://www.emimino.cz/diskuse/ezo-tv-77911/
 
Nevěříte? Popsaný zážitek je zde:
 
Shrňme si obecná důležitá data:
Skutečně dobrý léčitel / kartářka / věštec / vědma / zkrátka jakýkoliv esotericky zaměřený člověk, který skutečně rozumí svému oboru, vůbec nepotřebuje lézt do televize a tahat z lidí peníze v podvodném kšeftu, protože takový člověk musí lidi od branky odhánět smetákem.
Když totiž pár lidí zjistí, že skutečně víte a skutečně rozumíte, velice rychle se to rozkřikne a najednou je jich tolik, že nestíháte a musíte lidi odmítat.
Takový člověk je zákonitě i moudrý a nepotřebuje si dělat ostudu v televizi, protože za ním přijdou lidé sami.
Tito lidé, které v televizi vidíte, evidentně nemají zajištěné vlastní klienty a proto jdou do tohoto podvodného kšeftu. Pokud se o nich nic dobrého nerozkřiklo a pokud potřebují být v televizi, aby si tím něco vydělali, aby udělali ,,díru do světa a byli slavní", aby si pohonili egouše, svědčí to o jejich nekvalitě.
Nemůžeme doufat nebo věřit tomu, že praktikující nevědí, jaká je tato služba lichva. A pokud se toho někdo dobrovolně účastní, potom je nečestný. Chcete po nečestném člověku, který sám neumí přitáhnout zájemce a leze se svými čáry máry do televize, aby vám v něčem radil?
Já znám mnoho velice šikovných lidí a ti skutečně odhání potencionální klienty smetákem. Já sama mám denně nabitý program a neustálé nabídky k setkání... nepotřebuji kvůli tomu čučet v televizi.
My nejsme zoufalci, jak nás tato televize prezentuje. To, co je na Barrandovu, nemá s kvalitními esoterickými vědami nic společného. To je prostý odpad a lichva, která nám všem, kteří něco umíme, dělá ostudu.
Nabulíkovat lidem co se jim líbí, co sedne každému a opakovat pořád dokola tu samou větu umí každý blbec.
 
 
 
Shrnutí:
Mám důvody domnívat se, že jde o cílenou propagandu. Každý trošku rozumný člověk po sledování toho, co tito lidé předvádí, usoudí (a zcela správně), že jde o normální podvod a lidi, co jenom blekotají do kamery a dohromady je z toho ,,hafo goldů", žádný výsledek. Proč by potom lidé, které zajímá esoterika měli vypadat normálně, když nám tihleti dělají pravidelně ostudu před celým národem?
Cpát se do tohoto oboru bylo z hlediska ekonomiky pro televizi velice výhodné, protože blbců je vždy všude dost a čím větší ptákovina, tím má u blbců větší úspěch. - Chcete být blbci? Zavolejte si do ezo TV a zeptejte se Jolandy na svou budoucnost.