S RADOSTÍ DO ROKU 2012

 

Vážení přátelé, bratři a sestry,

Po delší odmlce bych Vám opět rád něco vypověděl ze svých myšlenek, přání a informací.

Jak vidno, prožíváme téměř všichni opět složitější období, kdy hledáme nejen nějaké záchytné body okolo, ale co je hlavní, hledáme sami sebe. Tato doba byla ohlašována dlouho dopředu a nyní je zde, mnohými nečekána. Co se to děje? Proč je vše tak rychlé?

Letošní podzim bude, a již pro mnohé je, skutečně náročný, co se psychiky týče. Vše, co jsme dosud odmítali řešit a odsouvali „na potom“, se k nám vrací jako bumerang s ještě větší razancí. Lidé začínají vnímat, že by bylo dobré věci měnit a dostávají  k tomu i odvahu. Opouštíme svá zaměstnání, přátele, rodinu i když často nevíme, proč vlastně. A přitom to má jediný důvod. Začínáme naslouchat svému srdci, slýcháme volání své duše a co je na tom nejpodstatnější…my to vše posloucháme a řídíme se tím :)

Dosti se mluví o datu 11.11.2011. Ano, ve své podstatě je to nejdůležitější datum letošního roku. Ale co je předtím? Co se stane do té doby, respektive, co se již teď děje?

Na Zemi přichází neskutečná pomoc, ať se to týká univerzálních energií, či cílené pomoci bytostí z vyššího vědomí. To, co má být naší budoucností, se již odehrává v našich srdcích právě teď.je období zkoušek a plnění si našich přání. Teď má být období radosti, kdy nalézáme naši stezku, kterou jsme si kdysi dávno vybrali. Nalézáme drobky chleba, které jsme kdysi trousili, abychom se nyní neztratili. Je čas rozpomínání, vzpomenutí si na svoji sílu a důležitost.

Nejpodstatnějším faktem ale zůstává věc jiná. A to je možnost volby. Naše svobodná vůle. Velice brzy totiž přijde chvíle, a čekejte ji ještě před koncem letošního roku, kdy se budeme muset rozhodout ( pokud jsme tak již neučinili) kam dál. Máme vpodstatě dvě možnosti. Můžeme jít cestou, kdy na sobě začneme pracovat, rozvíjet své schopnosti, žít srdcem, žít s láskou a pokojem ve své duši. Jednoduše, jít ke Světlu. Na druhou stranu, taktéž se můžeme rozhodout zůstat tam, kde jsme. Ve světě duality, rivality a negace. Ve světě, kdy jsme od sebe odděleni. Můžeme si vybrat nic nedělat a čekat. Každý z nás má právo na své vlastní rozhodnutí a každý z nás má jiný úkol v těchto časech.

Počítejme ale s tím, že takový okamžik nastane a pro mnohé nebude jednoduchý. Zvedne se veliká vlna emocí a pro nikoho to nebude snadné. Zde bude důležitý moment zůstat ve svém srdci a uvědomit si, že vše je tak, jak má být. Že není žádné špatné rozhodnutí. Do nového roku bychom měli vstoupit s myšlenkou, že teď už nás bude čekat jen to příjemné, co se vzestupu vědomí týče. Už bude jasné, kdo kam kráčí a tudíž se můžeme věnovat těm, kdo o pomoc požádají.

Dnes je 9.9.2011…Počátek opravdu velikých změn. Až do 11.listopadu bude probíhat to, o čem jsem psal. Nebojte se ničeho a kráčejte hrdě za svými cíly. Jdou-li vaše přání skutečně ze srdce, ani ta sebevětší temnota Vás neporazí. Promlouvám nyní k Vám, Pracovníci Světla, Vy, kteří jste s ejiž dávno rozhodli změnit svět k lepšímu. Teď je ten nejvhodnější okamžik jednat. Je čas vylézt z úkrytu a přinášet informace. Lidé potřebují vědet, co se skutečně děje. Prosím, překročme společně tu hranici, kdy se Světlo ukrývá, aby včas zazářilo. Ta hranice, počínaje dneškem, zmizela. Dnes je den, kdy začíná nová éra. A my jsme Ti, kteří to započnou :)